Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Κατηγορίες

Συναφή προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία
Πρόσφατα προβεβλημένα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Sticker Joyetech eVic vtc & vtwo mini

Αυτοκόλλητα βινυλίου Mατ Joyetech eVic vtc mini & VTwo mini.

4,50 €
Number
Αγαπημένο0
Add to compare0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Αυτοκόλλητα βινυλίου Mατ Joyetech eVic vtc mini & VTwo mini.

  Τα αυτοκόλλητα είναι από υψηλής ποιότητας πολυμερικού βινυλίου, επεξεργασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού ατμιστή.

  1. Καθαρίζουμε το Mod με ένα κομμάτι βαμβάκι βρεγμένο με πολύ λίγο οινόπνευμα.
  2. Ξεκολλάμε το αυτοκόλλητο που αντιστοιχεί στην πρόσοψη του mod που έχουμε στην κατοχή μας. Φροντίζουμε να ευθυγραμμίσουμε τις τρύπες του αυτοκόλλητου που αντιστοιχούν σε αυτές της οθόνης, των κουμπιών και του usb για να μην κολλήσει στραβά.
  3. Ξεκινάμε την διαδικασία κόλλησης του αυτοκόλλητου, αρχίζοντας από πάνω προς τα κάτω, έχοντας ΠΑΝΤΑ ευθυγραμμισμένα οθόνη-κουμπιά-usb και τα κινητά μέρη του mod (καπάκι μπαταρίας ΑΝ υπάρχει) ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ και ΟΧΙ χωριστά.
  4. Με τα δάχτυλά μας πιέζουμε το αυτοκόλλητο προσεκτικά, ώστε να βεβαιωθούμε οτι έχει κολλήσει σωστά, χωρίς να έχει σε κανένα σημείο φουσκάλες.
  5. Την ίδια διαδικασία κάνουμε για το κάτω μέρος του mod έχοντας ευθυγραμμίσει τις τρύπες εξαγωγής των αερίων της μπαταρίας (εφόσον υπάρχουν).
  6. Ομοίως κάνουμε και με το πάνω μέρος του mod, έχοντας ευθυγραμμίσει την τρύπα του αυτοκόλλητου με την υποδοχή (τον πόλο) του ατμοποιητή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το αυτοκόλλητο, δύναται να αποκολληθεί από το mod και να επανακολληθεί 5 φορές. Μετά από τις 5 φορές (εάν δεν έχετε καταφέρει να το κολλήσετε σωστά), μπορείτε να το ζεστάνετε με σεσουάρ για τα μαλλιά για 1 λεπτό πάνω στο mod για να κολλήσει γερά.

Λεπτομέρειες προϊόντος
1
Σχόλια
Κανένα σχόλιο

Μενού

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος