Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Κατηγορίες

Πρόσφατα προβεβλημένα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Joyetech eVic VTC mini

Joyetech eVic VTC mini

48,00 € (με Φ.Π.Α.).
Εκτός Αποθέματος
Αγαπημένο0
Add to compare0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

eVic VTC, μια νέα έκδοση του eVic VT. Μικρότερο και με ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση το eVic VTC είναι μια από τις πιο καινοτόμες συσκευές που έχει κατασκευάσει ποτέ η Joyetech. Με μαγνητικό κάλυμμα μπαταρίας, αφαιρούμενη 18650 μπαταρία ,αναβαθμίσιμο λογισμικό και περισσότερες λειτουργίες από οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχουμε κατασκευάσει. Επιπλέον της μεγάλης ισχύος των 60 watts και την δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας (Temperature Control) το eVic VTC έρχεται σε νέα, ακόμα πιο ελκυστικά χρώματα.

Χαρακτηριστικά:
Μέγεθος: 22.20*38.20*82.00mm
Λειτουργίες εξόδου: VT-Ti/VT-Ni/VW/Bypass Mode
Ισχύς εξόδου: 1-75W
Εύρος αντίστασης: 0.05-1.0ohm στην λειτουργία VT / 0.1-3.5ohm στις λειτουργίες VW & Bypass
Εύρος θερμοκρασίας: 100-315℃/ 200-600°F
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Πράσινο
Λειτουργεί με 1 μπαταρία 18650 (Δεν περιλαμβάνετε)
Δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού

Πέντε τρόποι λειτουργίας:
Το EVIC VTC Mini προσφέρει πέντε τρόπους λειτουργίας ώστε οι χρήστες να μπορούν να ατμίζουν εξατομικευμένα! Απλά κάντε κλικ τρεις φορές στο κουμπί για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του κάθε τρόπου λειτουργίας:

Λειτουργία Power - Μεταβλητή Ισχύς:
Η λειτουργία Power χρησιμοποιείται για να διαφοροποιεί την παροχή ισχύος σε watts.Το EVIC VTC Mini προσφέρει ένα εύρος ισχύος από 1 έως 75W.

Λειτουργία Bypass - Μηχανικό mod:
Η λειτουργία bypass είναι στη ουσία η μετατροπή του mod σε μηχανικό, η τάση εξόδου είναι ίση με την τάση της μπαταρίας και η ισχύς εξόδου θα εξαρτάται τότε από την τάση της μπαταρίας που θα εισαχθεί και την αντίσταση που χρησιμοποιείται.

Λειτουργία Ni - έλεγχος θερμοκρασίας Ni200:
Ο τρόπος λειτουργίας Temp Ni είναι ένα στοιχείο ελέγχου θερμοκρασίας με την αποκλειστική χρήση αντιστάσεων Ni 200. Το πλεονέκτημα αυτού του τρόπου είναι ότι όταν επιλέγετε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, το Mod προσαρμόζει την ισχύ (σε W) για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί έτσι ώστε να παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού χωρίς τον κίνδυνο του dry-hit. Η θερμοκρασία που εμφανίζεται στο EVIC VTC Mini είναι σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ. Η κλίμακα κυμαίνεται από 100 έως 315 °C και από 200 έως 600 °F.

Λειτουργία Ti - έλεγχος θερμοκρασίας Ti:
Αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι ταυτόσημος με την λειτουργία Temp Ni. Ωστόσο, εφαρμόζεται για να χρησιμοποιήσετε αντιστάσεις ή ρυθμίσεις με σύρμα τιτανίου αποκλειστικά. Κατά συνέπεια, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία με τον ατμοποιητή Tron-S και αντίσταση Ti.

Λειτουργία SS:
Και αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι ταυτόσημος με την λειτουργία Temp Ni. Ωστόσο, προορίζεται για τη χρήση αντιστάσεων αποκλειστικά φτιαγμένων με σύρμα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Λειτουργία TCR - προσαρμόσιμος έλεγχος θερμοκρασίας:
Αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι ταυτόσημος με την λειτουργία Temp Ni, όμως, επιτρέπει την χρήση όλων των τύπων αντιστάσεων όπως NiFe, 303 από ανοξείδωτο ατσάλι κ.ά. Αυτή η λειτουργία παρέχει 3 μνήμες (Μ1, Μ2 και Μ3) που καταγράφουν 3 διαφορετικές τιμές.
Συντελεστές:
Νικέλιο: 600-700
NiFe: 300-400
Titanium: 300-400
Ανοξείδωτο ατσάλι (303, 304, 316, 317): 80-200

Η αφαιρούμενη μπαταρία είναι άλλο ένα επιπλέον προσόν του eVic VTC. Το μαγνητικό κάλυμμα/πορτάκι της μπαταρίας καθιστά την αντικατάσταση της μπαταρίας πολύ πιο γρήγορη και εύκολη απλά τραβώντας το προς τα κάτω .

Η χρήση μπαταριών υψηλής απόδοσης όπως οι Sony VTC4 είναι στην κορυφή της λίστας μας. Το eVic VTC διαθέτει πλαϊνή θύρα φόρτισης. Απλά συνδέστε την συσκευή σε μια πρίζα ή έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Χρειάζονται κατά προσέγγιση 3 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας με αντάπτορα 1Α.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Joyetech eVic VTC mini
1

Χαρακτηριστικά

Ελεγχος Θερμοκρασίας
Με Έλεγχο
Είδος Μπαταρίας
Αποσπώμενη
Μέγιστα Watt
75
Σχόλια
Κανένα σχόλιο

Μενού

Κώδικας QR

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος