Κατηγορίες

Προσφορές

No Special products

Blaze Nicotine Salt 20mg/ml 50/50 - ηλεκτρονικό τσιγάρο - D.I.Y. Νέο

Blaze Nicotine Salt 20mg/ml 50/50

New product

5,00 €

- +

Add to compare

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,25 €.


 
Άλλες πληροφορίες

Nicotine Salt 20mg/ml (36mg/ml Άλατα Νικοτίνης) 50VG/50PG BLAZE

Βάση με άλατα νικοτίνης περιεκτικότητας 36 mg/ml (20mg/ml) 50%VG / 50%PG , είναι υψηλής ποιότητας χωρίς άρωμα. To Nicotine Salt της Blaze είναι ιδανικό για να αυξήσουμε την νικοτίνη χωρίς να δυναμώσει το χτύπημα στον λαιμό (Τhroat hit).

Η συσκευασία παρέχει όλες τις απαιτούμενες ασφάλειες, childproof καπάκι, σφραγισμένο μπουκαλάκι με ενδείξεις ημερομηνίας λήξης και αριθμό παρτίδας.

Nicotine Salt Booster Blaze

Τα άλατα νικοτίνης της Blaze θα σας ικανοποιήσουν και θα καλύψουν την ανάγκη για νικοτίνη χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση συσκευής υψηλή απόδοσης μια απλή πολύ μικρή συσκευή είναι αρκετή και χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε μεγάλη κατανάλωση υγρού.

Με τα άλατα νικοτίνης η πρόσληψη νικοτίνης γίνεται πιο γρήγορα και έχει μεγαλύτερη απόδοση επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να αποθηκευτούν για μεγαλύτερο διάστημα χωρίς αλλοίωση.

Χαρακτηριστικά

Μπουκαλάκι: 10ml

Νικοτίνη Αλάτων: 36 mg/ml

Νικοτίνη: 20 mg/ml

* η τιμή περιλαμβάνει Ε.Φ.Κ.

Γράψτε μια κριτική

Blaze Nicotine Salt 20mg/ml 50/50

Blaze Nicotine Salt 20mg/ml 50/50

Γράψτε μια κριτική

1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία:

Compare 0

No products

To be determined Μεταφορικά
0,00 € Total

Ταμείο